Sjuk brud.

Idag ska jag till Täby centrum och shoppa lite granna, sen blir det bio. Jag pappa och Anton ska se The Hobbit, kommer bli as grymt. Så den här dagen kommer gå super duper snabbt. Haha känns som om allt jag tänker på är Cristian och när han ska komma hem. Och planerar mina dagar ut efter det, allt för att tiden ska gå snabbt. Vilket det har gjort, det har gått 12 dagar sen han åkte och det är 12 dagar tills han kommer hem. 12 dagar känns inte så mycket. Sen är min älskling hemma hos mig igen.

Gonatt.

Nu är det snart dags att hoppa i säng. Imorgon är en ny dag, och jag ska inte må som jag mått idag. Får träffa min fina släkt och äta julbord, så det blir super mys! Natti natti.

Julis nr 2

Imorgon är det dax för julafton nr 2, den blir hemma hos farmor och farfar med hela min släkt. Ser fram emot att träffa mina små bustroll. Dom får mig alltid på bra humör. Jag kommer dock inte få några presenter eftersom jag fick alla igår.. sög lite men men.

Arg.

idag är en riktig skit dag. Jag saknar Cristian mer än någonsin.. har inte gjort ett enda piss idag. Åkte till täby för att handla saker eftersom min storebror sa att täby hade öppet. Men när jag kom fram så var alla butiker stängda. Plus att tågen gick bara en gång i timmen, så jag fick vänta i en timme inne i täby. Har inget internet på min mobil heller så ni kan ju gissa hur kul jag hade. Nu är jag hemma och tillbaka till att inte göra nått. Klockan åtta är det victoria secret fashion show.. det är vell det ända jag kan se fram emot. Om jag får tv'en vill säga...
Hatar den här dagen. Usch...

Julis

Snart julafton, shit tiden har gått snabbt. Har mest fokuserat på hur många dagar det är tills Cristian kommer hem och har faktiskt inte tänkt så mycket på julafton. Men om två dagar snart en så är dagen kommen. Det känns kul, har mer julkänsla det här året faktiskt. Det har blivit mycket julbakande och julpyntande. Och på julafton så är det även min och Cristians 1 års dag. Tiden har gått så sjukt snabbt, ett år redan.. herregud. Det är inte jätte mycket men det känns overkligt på något sätt. Att han har orkat med mig haha, nejmen vi har haft våra dåliga och bra stunder. Men just nu är allt perfekt mellan oss. Han är den personen som jag ska tillbringa mitt liv med. Det vet jag.. jag väntade inte tre år på killen jag älskade för att ge upp honom några år senare. Han är min och jag är hans. Så ska det förbli. 

Happy.

Jag känner mig så sjukt himla glad.. för en gångs skull. Jag saknar Cristian men jag känner att det är lite lättare nu än det var i början när han hade åkt. Vill dock att lovet ska gå fort.. men det är bra för oss att vara borta ifrån varandra. Vi brukar alltid vara med varandra varje dag ungefär. Eller aa varje helg. När han kommer hem.. så kommer vi vara mer kära än någonsin och jag kan inte längta mer än vad jag redan gör. Så jag försöker se allt positivt, han kommer hem. 

random shit.

Jaaa... idag var jag hos Emelie, hjälpte henne med henned bakande. Sen så gick vi och åkte pulka för första gången i år. Jag har alltid så roligt med emelie och hennes familj. Dom är som min extra familj, känt dom sen jag var 3 år, så jag känner mig trygg hos dom. Saga är emelies lillesyster och faktum är att hon är som den lillesystern jag aldrig fick. Så lik Emelie i personligheten. Båda två har ett hysteriskt skratt haha.. och säger tokiga saker. Vi pratade lite om att jag kanske skulle kunna följa med till norrland på sportlovet eller sommarlovet, var några år sedan jag var där faktiskt men det jag kommer ihåg mest var hur sjukt mycket bromsar det var där. Asså dom attackerade mig, och följde efter mig fast jag cyklade i full fart. Och jag är livrädd för getingar bromsar och humlor.. haha. När jag var mindre så attackerade en "flock" humlor mig efter att jag hade petat på deras bo. Vilket jag inte visste att humlor hade, men så var fallet i allafall. Humlorna åkte iallafall in i min tröja och brände mig lite här och var över ryggen. Sved som in i h******. Men det kan vara en utav de orsaker till min rädsla. Sen så tror jag ingen vill bli stucken eller bränd.

Jul Jul JUUL.

Jaa.. snart är det julafton, och jag hoppas verkligen verkligen på att få ett gymkort. Det står överst på min önskelista. Vill komma igång med träningen igen. Sedan önskar jag mig ett par skor och chailatte pulver. Och en morgonrock. Önskar mig inte så mycket faktiskt. Så man får hoppas jag får ALLT. Nejmen..

dålig/toppen dag.

Igår åkte Cristian till Chile.. han kommer hem om 23 dagar, det känns tungt. Men jag vet att det här är något han har längtat efter så jag är glad för hans skull även fast jag gärna hade haft honom hemma hos mig just nu. Men när han kommer hem så kommer det kittlas så sjukt mycket i magen, nykära på nytt. Det kommer bli härligt.
Men iallafall, igår så hade jag tjejmiddag och det var så himla roligt att få träffa alla tjejor igen. Dom fick mig på bättre humör efter att Cristian hade åkt. Så jag sov gott i kväll, vilket jag inte trodde jag skulle göra. 

saker jag stör mig på.

Jag stör mig så sjukt mycket på när man smsar någon och det tar personen typ 20 minuter att svara. Jag kan känna mig lite second placed. För man vet att allt annat kommer före en själv. Shure skolan är viktig och att plugga med men .. kan man inte finna tid för att svara på ett sms ? Och det värsta är när personen har sett smset men bryr sig inte riktigt om att svara. Såklart så är sms inte hela världen men om det är det enda sättet att hålla kontakt med någon man verkligen vill prata med så kan jag känna att det betyder lite mer. Känns som värsta fjortis inlägget... men aja.

Xfactor

Juste !
Lite sent att berätta det här men i fredags så var jag och Cristian på Xfactor, det var en utav hans presenter till mig när jag fyllde år. Det var grymt kul !  Dock så flöt ju inte pogrammet på som det gör på tv. Kesha var och uppträdde hon var bra, men jag tror det var mycket playback. Asså att hon inte sjöng. Men iallfall, vi satt näst längst fram !Bakom juryn, kändes så overkligt att vara så nära dom. Inte för att dom är värsta mega kändisarna men ändå... dom är annars på tv och nu var dom så sjukt nära en i verkligheten.

Morris

Längtar tills jullovet, jag kanske ska få passa min bästaväns hund. Det kommer göra mig lite mindre ensam när Cristian är borta. Haha... herregud vad jag håller på och tjatar om att han ska åka bort... Jag kommer klara mig, jag får helt enkelt se det posetiva i det hela. När han kommer hem så kommer fjärilna i magen kittlas ännu mer. Det här kommer vara sista inlägget om det här ämnet.

Sjukling.

Sitter just nu i skolan, kämpade mig hit idag.. Mår verkligen inte bra, känner mig yr och förkylningen har blivit värre. Men jag har inte ont i halsen längre iallafall vilket är väldigt posetivt. Men nu ska jag bara hålla ut tills klockan är 15:15 för då får jag åka hem.. tror nog jag kommer stanna hemma imorgon, för det känns väldigt onödigt att gå till skolan när jag ändå är för trött för att jobba.. Men just nu har vi ingen lärare så det blir en väldigt chill lektion.
 

DECEMBER.

Herregud.. Det är december nu!! Eller har varit det i tre dagar men ändå , jävlar vad tiden här snabbt. Om tolv dagar åker Cristian till Chile .. Kommer bli jobbigt men även en nyttig erfarenhet. Om tolv skoldagar är det jullov!! Ska bli skönt med ett långt lov. Mysigt med jul och nyår också. Önskade dock att Cristian kunde vara hemma på våran ettårs dag ..men men. Jag var borta på våran sex månaders dag så nu är vi kvitt. Vill börja baka julgodis och dricka glögg. Komma in i julkänslan igen som försvunnit.

Skola och shopping.

Sitter just nu i skolan och har gymgenomgång , efter genomgången så slutar vi!!! Så sjukt härligt. Ska till Täby en snabbis med mickan och Maria men sen ska jag hem och vänta på Cristian. Han ska ladda ned Sims till mig, för jag vill så gärna spela dom nya spelen. När jag kommer hem ska jag ta kort på lite saker jag köpt och fått. Ps.. Lina tvingade mig.