Låt tips!

Så sjukt bra !
 

yeah...

 
Just nu har jag ingen lust att blogga, ska försöka men viljan att blogga är lite borta just nu. Den kommer komma tillbaka, det vet jag. Har inte haft tid att gå ut och fota och jag gillar inte att blogga utan mina foton.

Släktkalas

 
Idag har jag varit hemma hos min farmor och farfar för att fira min farfar, spelade lite jatzy och gjorde lite videosar med mina kusiner. Älskar min släkt!

Dagens

 

sojjy..

 
 
 
förlåt för dålig uppdatering, har varit så trött. Ska försöka bli bättre , men vardagarna kommer lida lite medans helgerna kommer vara proppfulla utav inlägg.

Täby centrum

 
 
 
Idag har jag och mina vänner shoppat i Täby centrum, i täby hittade jag bara en kräm som torkar ut finnar. Den är så sjukt bra, har visat den förut här i bloggen, basiron. Sen åkte jag och Maria till Åkersberga centrum och där hittade jag en tröja och ett linne, kommer visa upp dom imorgon då jag har tillgång till kameran. Har även hämtat ut mina stövlar, dom var lite hårda runt foten så ska försöka töjja ut dom.

Fruit

 
 

Kitten

 
 
 
 

Sunday selfies

 
 
 
 
 

Natur

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanalens dag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag cyklade jag mamma och Anton ned till ekbacken där man firade kanalens dag, det fanns karuseller och massa stånd med godis och prylar. Mysigt men väldigt varmt! 
 
 

äckligt

Den här krabaten hittade jag i mitt rum, skit stor! Vågade knappt gå in igen efter den synen.

Instagram

 
 

Blommor

 
 
 
 
 
 

Bilder som blev .. sådär :/

 
 
 
 

Lillebror

 

Farmor och farfar

Har precis kommit hem ifrån farmor och farfar, vi grillade kött och åt massa gott. Anton och jag passade även på att ta lite bilder eftersom omgivningen där är så vacker. Dock blev bilderna inte dom bästa.

Dagens

 
 
 

Godmorgon

 
Det blev att jag och Cristian gick ut och tog foton, inte massvis men en hel del. Jag ville ta foton i solnedgången men vi hann inte rikitgt. Men bilderna blev härliga, lite landet känsla.
Nu ska vi gå upp och äta frukost och sen ska Cristian dra iväg på fotbolls match och jag ska ta foton till er. 
 
 
 
 
 

DREAM

 
 

Nytt

 

Göteborg-unseen

 
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN

 
 Äntligen hemma, trött och har ingen ork i mig så jag tänker inte gå ut och ta bilder. Får bli imorgon så att Cristian kan ta bilderna.

Godmorgon

Vaknade upp med förkylning, snorar och har ont i halsen. Idag ska jag ut och fota till min hheader. Visst är min nya fin? Ska dock byta bild men annars är det jättefin. All tack till Cristian!

MItt intresse...

 
Älskar att fotografera, men nu när skolan har börjat igen så har jag inte samma tid och ork att ta ut systemkameran. I helgen får det bli en hel del fotografering och roligare inlägg. Nu när man går i skolan hela dagarna så händer det inget speciellt direkt.

Lite smått o gott

 
Har precis ätit middag med Cristian och hans familj, grillat blev det! Kollade klart på senaste PLL avsnittet idag, och gud va bra det avsnittet va, äntligen fick man veta lite mer om CECE.

Godmorgon

 

 

Snart ska jag till skolan men älsklingen min får sova ut.. För han börjar 11:30. Hatar skolan redan.

 

Hemma.

 
Nu är jag äntligen hemma, har ont i huvudet och vill bara sova men om jag sover så kommer jag inte somna ikväll. Tänkte ta lite bilder med systemkameran, men vi får se om jag orkar.

Skolan


Sitter just nu på svenska lektionen, borde koncentrera mig på lektionen men har ingen ork. Slutar halv fem och sen kommer pappa och hämtar mig. Super skönt!

 

Dagens

 


Ensam ..

Jag sitter just nu i skolan, två timmar förtidig men  vad gör man inte för att få skjuts. Dessutom så har jag inget sl kort så kunde inte ta mig in. Är helt ensam.. Ingen dator har jag heller eftersom jag lyckats slarva bort den. Hur klantig får man bli? 

Älskar dig boo

 
 
 
 
 
 
 

Före vs efter

 
 
Så skönt att håret äntligen har sin rätta färg igen, känns mycket fräschare. I love it !
 
 
 

Solnedgång.

 
 

Mörkt, ljust, färgat

 
 
 
 
Nu har jag äntligen tagit tag i den stora klädhögen som legat på mitt golv hela sommaren, delade upp kläderna i mörkt ljust och färgglatt. Tog nån timme, plus att jag tvättade alla kläder så har nog hållt på hela dagen.
Nöjd tjej !
 

Vart bloggar jag ifrån ?

 
MACBOOK PRO.
Underbar dator, dock har den blivit lite seg nu när jag lagt in alla mina bilder på den så den ska rensas lite , sen kommer den bli som normal igen.

Utomhus bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
Gick ut och fotade lite på våran baksida, min favorit bild är bilden på bordet och krukan. Färgerna lyser i den bilden.
 

Jobbig dag..

Massvis med tvätt.. 
Allt ska vara tvättat inför imorgon, vill inte känna mig stressad imorgon och inte ha några kläder så jag tvättar allt. Vill ha massor utav kläder att välja på sedan, och jag tänker inte gå runt i skitiga kläder.

Blommor

 
 
 
 
 
 
 
 

Old times.

 
Jag tycker det är sorgligt hur mycket det är som har förändrats sen högstadiet, söraskolan var min trygghet och nu i gymnasiet så känns det inte lika hemma längre. I söraskolan kände man alla lärare och man hade ganska starka uppfattningar om dem, men nu känner jag inte ens hälften av lärarna i Åva. Jag gillade att gå i en liten skola och känna alla. Min klass i nian var vell inte den bästa, vi fick nämligen byta klass inför nian så vi kände inte alls killarna vi gick med. Min favorit klass var solklart den vi hade i sjuan, alla klickade så otroligt bra och det var synd att vi inte fick vara tillsammans längre än två år. Det var i sjuan jag träffade Cristian för första gången och Matilda som senare blev min bästavän, även fast vi inte träffas längre så innerst inne så kommer hon alltid vara min bästavän. 

åååååhh..

 
Smälter lite♥

Min favorit.

Du finns alltid här för mig när jag behöver dig, du är underbar.

Ser fram emot det..

 
Jadå snart börjar skolan igen då, skönt att inte va ny på gymnasiet iallafall.. slippa den när nervositeten. Tvåan tror jag kommer bli riktigt bra, kommer ha mycket skönare lektioner inte lika teoretiska som i ettan. Dessutom så sa våran lärare att det kommer bli skönare dagar i tvåan, dock inget hon kunde lova men man får hoppas och hålla tummarna!

Today

 
Idag har jag Anton och Cristian bara slappat i soffan, borde ha gjort någonting mer somrigt nu när det lider mot sitt slut men hade ont i magen så jag kunde verkligen inte. Till lunch idag så gjorde jag och cristian bacon, äggröra och tomater, riktigt gott ! 

Rolig "serie"


önskelista

 
 
 

Nya tröjan

 
Vart riktigt nöjd med tröjan ifrån ellos, ska nog beställa en svart senare denna månad!
 
 

Kusinens kalas

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solly solly

Förlåt för det lilla uppehållet, igår fungerade det inte att ladda upp bilder på blogg.se så jag blev sur och loggade ut haha, och sen åkte vi till mina kusiner så jag hade inte mycket tid till att blogga. Sen idag så åkte jag och mamma på loppis och stod där med våra saker, tillsammans så sålde vi ungefär 1100 så det vart en lyckad dag. 

Dumma mig..

 
Jag är så dum, kunde ha hämtat ut min tröja i förrgår men eftersom jag valde att få aviseringen ( tror jag att det heter) via posten så måste jag vänta tills brevet kommer. Och jag vet inte hur länge det kommer ta. 

Family

Godmorgon (typ).. för någon timme sen så åkte Cristian hem för att han skulle på träning, och om några timmar så ska jag och min familj hem till min morbror och fira mina kusiner som fyllt år. Älskar att gå på släktkalas, det är alltid lika roligt. Imorgon ska jag också på kalas, men då hos min andra kusin cornelia som har fyllt år, hon är så stor nuu .. kommer ihåg när hon var bebis. Tiden går så himla snabbt. 

Spontanare

Blev en spontan middag på Tommys med familjen och Cristian, god mat men alldeles för lite sallad. 

Toppen dag

 
 
Kom nyss hem efter några timmar på stranden, var jätte fint väder så ville verkligen inte sitta inne och kolla på tv. Vi solade lite och fikade, bada får vi göra någon annan gång.
 

Beach fun

 
Godmorgon ! Idag ska jag och Cristian äntligen till stranden, vi ska ha med oss lite gott och sen sitta där några timmar. Ska ta med kameran och ta kort!

Frukost

                                                                     Kiwi in my  ♥ 

Nöjd med Ellos.se

 
Jag beställde skor och en tröja igår ifrån ellos och har nu fått ett meddelande att min tröja kommer imorgon, jätte snabb leverans ! Detta gillar vi, mina skor kommer inte förens i slutet utav augusti.. det sög lite med kommer ändå inte använda dom just nu eftersom det fortfarande är varmt ute. ♥

Skönhetstips

     ♥  Sov längre så ser du snart skillnad.
      Det är viktigt att sova ordentligt. Om man slarvar eller har svårt att sova så märker man det på både humöret     och kroppen, humöret blir sämre och kroppen svullen.Därför behöver vi vår skönhetssömn.     
    
     ♥  Tunt hår? gör så här..
        Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.
 
     ♥ Desto smutsigare desto bättre!
    Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.
 
     ♥  Irriterad på att nagelacket inte torkar?
    Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.
  
     ♥ Vill du ha hy len som silke?
    Ha på babyolja innan du rakar benen, inga utslag och superlen hy!
 
 

När jag fyller..

 
..18 så ska jag göra en tatuering som jag är väldigt säker på att jag vill ha, min mormors personnummer och även min familjs. Det blir en ganska synlig tatuering på armen. Inspirationen kommer ifrån zlatans tatuering dock så ska jag ha sifforna högre upp, precis vid vecket och nedåt.
 

Dagens

             
 
 
Idag fick jag mitt paket ifrån Asos, riktigt snygga byxor i indigo färg, trodde dom skulle vara svarta men den här färgen var snyggare. Sen min enorma sjal, lite svårt att veta hur jag ska bära den men den är snygg. Och resterande utav outfiten.. en vit t-shirt med låg rygg och ett par svarta snörskor .
 
 

Fin lunch

 
 
Idag gjorde jag och Cristian världens godaste men enklaste lunch, pasta pesto med kyckling och sallad. Till efterätt åt vi vattenmelon, har inte ätit vatten melon på hela sommaren och det brukar jag alltid göra så det fick bli nu istället.

Ensam

'
 
Nu har min prins åkt iväg för att spela fotbollsmatch, själv så är jag hemma hos Cristian och bloggar (nehe?). Vill hem igen och gå ut med kameran i skogen och ta kort på allt och alla, älskar att fotografera och att redigera är inte så dumt det heller. Så för tillfället blir det bara trista Iphone bilder eller gammla system kamera bilder.

Har beställt lite nytt.

 
Har beställt ett par svarta jeans ifrån asos, och sedan en oversized sjal som jag bara älskar. Från ellos beställde jag ett par bruna stövlar och en söt stickad topp/tunika.
 
 

Godmorgon

 
Kan inte riktigt säga att jag vaknade upp på min bästa sida idag, Cristians rum är som en bastu och jag finner det väldigt svårt att sova i sån värme. Så jag fick nog och la mig på golvet haha... och därav ont i ryggen så mitt humör är inte på topp.

Fint i rummet

 
 
 
 
Nu har jag och Cristian målat klart hans rum, det blev som sagt en svart fondvägg och det behövdes ändas två omgångar med färg. Nu håller Cristian på att sätta upp sin nya klocka. Sen när han får sin andra lön så ska vi åka till Ikea och han ska köpa ett skrivbord och byråer så det blir nog riktigt fint sen när allt är klart. Kul att både han och jag har gjort om rummet under detta året.

Måla om

 
Idag har jag bara slappat, snart ska vi hem till cristian och då ska vi måla om hans rum. Han ska ha en svart fondvägg så det blir nog snyggt. Lägger upp bilder senare (:

dagens

 
 
 

Min fina

 
Nu har Cristian åkt.. han ska till grönan för att kolla på ett band som spelar och även åka karuseller. Men vädret ser inte så inbjudande ut... undrar om dom kommer stänga av tex fritt fall och andra attraktioner som är ganska höga eftersom det åskar :S 

Frukost

 
 
 

Gårdagens

 
 
Jag kände mig väldigt svartklädd igår , nästan som om jag skulle gå på begravning..tänkte inte på det innan. Men med min kavaj på så blev det lite färggladare.
 
 

Bilder från konfirmationen och efter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var jätte trevligt igår, det var nog sex år sedan jag gick på konfirmation då var det min äldre kusin felix som konfirmerades. 
 
 
 
 
 
 

Sneak peak av vad jag bar idag.

 

Sorry

 
förlåt förlåt !! Har inte varit hemma på hela dagen så det har blivit noll uppdatering.. försökte uppdatera ifrån mobilen men då fungerade det inte att logga in. Har tagit massor utav fina bilder idag, min kusin var så fin och duktig på konfirmationen. Hoppas han blev glad över presenterna, vi gav han en Gap parfym och ett björnborg bälte.

Mitt hår efter massa olja.

 
 
Ursäkta för snea bilder, svårt att ta kort på den vinkeln.
 

Fredagsmys

 
 
 
Istället för chips så valde jag det nyttigare alternativet, perfekt fredagsmys!
 
 
 

Lent som silke

 
Jag har använt ricin oljan en gång nu och mitt hår är lent som silke, jag vet att poängen med ricin olja är att håret ska växa snabbare och det ser man inte resultat av förens om några månader men att mitt hår blev mjukt var ett stort plus . Ett stort minus var att oljan vägrade sköljas ur, det tog två duschar med enormt mycket balsam innan mitt hår blev som vanligt igen. 

Täby Centrum

 
Idag har jag och cristian varit i täby och handlat konfirmations present till min kusin Tobias som tar konfirmation imorgon, trodde jag också skulle hitta något men icke sa nicke. Var sugen på att köpa en skjorta ifrån h&m men jag tror inte att den  skulle blivit använd så mycket.

Great deal

 
 Jag har aldrig fått ut något utav min blogg, förutom att jag tycker att det är roligt och älskar att dela med mig såklart. Nu tog jag tag i det och blev medlem på Tourn.se som är en hemsida som hjälper bloggare att bli sponsrade rent utsagt. Bli medlem där och du får dela med dig av tävlingar, sponsrade saker osv. Gå med ni med!!
Klicka på bilden och bli medlem!!

Tips

 
Jag måste tipsa om super bra lösögonfransar, använder sällan det men dom här verkar riktigt bra så funderar på att beställa hem. Om ni ska köpa lösögonfransar så kan ni använda er utav rabatt koden "bloggläsare" så får ni 15% rabatt, toppen va ? www.minbeauty.se

scones

 
 
Imorse så fick jag värsta rycket så jag och Cristian började baka scones, dock så använde vi grahams mjöl så smaken blev lite annorlunda.. men fina blev dom.

Envy

 

Fin middag,

 
 
Idag blev det sen middag eftersom vi inte hade tid att äta innan vi åkte till loppisen, så det fick bli lite donken. 
 

Loppis

 
 
 
Jadå.. då har man stått på loppis i tre timmar, det var mycket folk i början men mot slutet så var det typ dött där. Folk var som gamar när man kom in med bilen, innan man ens hade plockat upp saker så stod dom och rotade i kassarna, lite irriterande men vi fick saker sålda så det var positivt. Jag sålde för 120 kr medans mamma kanske sålde för 400kr, inte den högsta summan kanske men vi fick bort saker som bara tog plats.
 

Gomorgon

 
Idag så ska jag mamma och cristian stå på åkersberga centrums parkeringshus där det är en stor loppis, vi har fyllt hela bilen med saker som vi ska sälja. Jag hade tänkt baka bullar och sälja men tyvärr så hade vi inte indgredienser till att baka .. Annars hade man kunnat tjäna ganska mycket på det. Ska ta bilder där ifrån :)
 

froggie

 
 
 
 
 
 

Ingen inspiration

 
Idag har jag bara varit inne och kollat kläder på internet, friterade pommes för första gången idag haha.. om det nu är något att skryta om. Har verkligen inget att skriva om men tänkte ändå checka in lite och ge er något iallfall.

Shopping

 
Har letat massor på internet efter fina kläder men det ända jag hitta var en scarf som var liite dyr men tror nog att jag ska köpa den, och sen bed hair produkter. Nya jeans står definitivt på listan, ville ha ett par beiga men dom jag hittade kostade typ 1000 och det var lite väl över budgeten.

Nyinköpt

 
 
 
 
För första gången har jag inte slösat mina pengar på saker jag inte behöver, är rätt så stolt faktiskt. Ricin oljan köpte jag till mitt hår och även Elvital oljan eftersom solen torkat ut mitt hår och det behövs återfuktning. Basiron har jag för att förhindra finnar att komma upp till ytan, den är väldigt effektiv dock torkar den ut huden så man får smörja lite med body lotion när det börjar bli torrt. Sist men inte minst så köpte jag hårfärg, min hårfärg som jag har i nu är solblekt och inte alls den fina bruna nyansen som jag vill ha så innan skolan börjar ska jag färga mitt hår.
 
 
 
 

Lite bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite bad bilder ifrån båten och brevik badet, även dessa bilder är försenade. 
 
 
 

Natur bilder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedags lunch för mamma.

 
 
Här är några försenade bilder ifrån mammas födelsedags lunch, vi åt på en restaurang som hette skeppskatten  som ligger vid vattnet. Det var riktigt god mat där!
 
 
 
 

Godmorgon

 
Idag ska jag och Cristian äntligen till täby och shoppa lite grann, har inget speciellt som ska handlas men det blir vell kläder och sen ska jag kolla på ett par skor. Idag kommer jag hem så då har jag tillgång till alla bilder, HÅLL UT snart blir bloggen som vanligt igen haha.

Soool och bad

 
 
Nu är jag hemma igen, har varit en riktigt skön dag med mycket sol och bad och nu är jag helt slut .. höll på att somna utomhus. Imorgon åker jag hem till mig igen så då kommer det upp en massa bilder men tills dess får ni stå ut !

Sunny day

 
Idag är mammas sista semester dag och hon ville ut och göra något så vi ska åka och bada på brevik, jätte fint ställe men... det finns även naken bad där haha. Inget för mig dock. Så uppdateringen idag blir nog inte så hög eftersom jag inte kommer ha tillgång till datan, kanske blir nått mobil inlägg men vi får se!

Min tå..

 
Har så himla ont i min tå.. Det började med att jag gick i för trånga skor och nu är min tå nagel snart av... Ont ont ont!!

Inte som planerat

 
Dagen blev inte alls som planerat, istället för shopping i täby centrum så blev det en födelsedags lunch med familjen för att fira mamma, efter det så åkte vi ut med båten eftersom det var så himla fint väder. Vi fikade lite och badade. Nu är jag hemma hos Cristian, så tyvärr kan jag inte visa alla fina bilder jag tagit idag. Men när jag kommer hem så blir det en fotobomb !

Godmorgon

 
Vaknade nyss med frukost på sängen utav min prins, jag hade tänkt göra det åt honom men han hann först. Har verkligen sovit dåligt dom här fyra nätterna framöver så jag är riktigt trött men jag ska ändå ta mig ut och shoppa lite i täby centrum.

Bortförd av aliens

 Tyckte den här bilden blev rolig, det ser nästan ut som om ja flyger och ska bli bortförd (skämtåsido).

Vad är? äta? hmm..? död...

 
 
 
 
 
 

Dagens

 
Idag bar jag en långklänning som jag vikt upp till en kortklänning, ett skärp i midjan och lockigt hår.
 
 
 
 

My love

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kräftskiva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min mamma fyller år imorgon så vi hade en liten kräftskiva för henne med några utav våra släktingar. Det var rikitgt mysigt, speciellt när det blev mörkt då vi hade tända ljus och musik på .
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gonatt.

Dagen började segt men sen när Cristian kom hem till mig så blev det bättre, vi tog med täcken och kuddar ut till studsmattan och så låg vi där i flera timmar. Cristian var trött och ville vila en stund så jag kollade på private practice ett tag.

Orange dress

 
Denna fina klänningen bar jag på balen i nian men de sitter fortfarande som en smäck, älskar den orangea färgen, den nästan lyser.
 
 
 

Fotografering

Idag har jag varit ute och fotat ganska mycket, det är alltid roligare att läsa en blogg med fina bilder och det är mycket roligare att driva en blogg när bilderna har högre kvalite.
 

Dagens

 
 
 
Idag bär jag denna fina klänning ifrån Melba, den är lite kort så det är bäst att ha shorts under.
 
 
 

Före vs efter

 
 Utan smink-
 

Private practice

Har fastnat för en serie som heter Private practice, jag började kolla på den eftersom den är väldigt lik Greys anatomy vilket är min favorit serie, plus att addison från Greys är med i Private Practice. Rekomenderar den starkt!