Födelsedagen.

Idag fyller jag år ! det har vell inte varit någon speciell dag egentligen ... 
saknar när man var liten och ens födelsedag kändes så stor. Kunde inte somna på natten för att man var så ivrig och längtansfull. När man låtsades sova när familjen kom in i rummet bara för att kunna spela överraskad. Jag hatar att den känslan har försvunnit, julen känns inte heller lika viktig eller stor. Det är en kul grejj men jag känner mig inte lika spänd och glad på morgonen innan jag går upp för att se presenterna. För mig är dom två dagarna som egentligen är dom två största sakerna vi firar bara som två vanliga dagar. Vilket det såklart är .. men dom betydde så mycket mer förut. Att sitta ensam på sitt sovrums golv med en data i knät känns lite tragiskt.. men det är trots allt bara en vanlig dag. Men jag älskar min familj, och jag säger inte att det här har varit en dålig dag , den är bara inte som den brukar vara.

Kläder.

 

PRESENTER

Längtar tills på lördag!! presenter, och tills på onsdag också.. ÄNNU MER PRESENTER.
Jag vet typ vad min pojke ska ge mig... men han verkar gör nått hemligt som jag inte får veta nått om så.... aa. Det ska bli kul att få se vad han har köpt eller gjort. Sen vet jag även att mami har köpt en tröja ifrån Gina Tricot till mig som jag önskade mig hehe... hon var inte direkt så bra på att dölja det haha..

Min helg.

Jag har väldigt mycket inplanerat nu i helgen. På fredag blir det till att mysa med min pojke rejält, har inte träffat han på hela veckan. Sen på lördag ska jag jobba ifrån 10 till 3 sen hem och fixa mig inför släktkalaset. Efter släktkalaset kanske jag ska på en reunion med mina vänner dvs om jag hinner.. men det tror jag.
På söndag morgon så ska jag jobba ännu mer i ungefär fem timmar. Sen kanske gå på bio med Emme Tove och Cristian. Det blir full rulle... men det är skönt. På måndagen och tisdagen så är vi lediga, så jag Josefine och Sofie ska till kista , shoppa och äta god mat. 

Älskade BF12

Idag har jag gått i skolan såklart, haft det sjukt jävla kul helt enkelt. Älskar min nya klass, vi alla passar så bra ihop. Efter skolan så drog jag Maria Sven och Kinga till donken och åt middag typ, dom pluggade också. Sen drog vi hem. Igår så... shoppade jag! chockerande va ? 
Köpte bla en tröja ifrån BikBok och en jeans skjorta ifrån H&M och även en BH därifrån. Men det kändes skönt att fylla på garderoben yttligare.

Cristians födelsedags present.


Dagens.


Chichi

 

Du och jag.

Jag kommer ihåg hur du sa det, hur du stammade fram det. Hur nervös du var. Men när du sa dom orden som jag alltid velat höra. Fylldes min kropp med sånt pirr, jag var äntligen lycklig. Du gillade verkligen mig, jag trodde aldrig det skulle hända igen. Alla mina önskningar gick i uppfyllelse. Det är alltid lättast dom första månaderna, dom flyger förbi och allt är perfekt. Men det är inte så ett förhållande är, allt går upp och ned. Och det har verkligen vårat förhållande gjort. Men vi försöker och vi kämpar vidare, för det är du och jag.  Jag vet hur det känns att vara utan dig och jag vill aldrig tillbaka dit, hur olycklig jag var. Vi är perfekta för varandra iallafall dom mesta delarna utav oss. Vi har våra olikheter men för det mesta är vi ganska lika. Vi bråkar men det är normalt. Det är inget problem förens vi gör det till ett problem. Vi har fortfarande varandra och vi har fortfarande känslor för varandra. Vi älskar varandra. Det är du och jag Cristian du och jag.

Cristians födelsedags presenter.

Cristian fyllde år i måndags men han fick mina presenter på fredagen, en liten specialare.
Jag köpte en parfym till honom som luktade så sjukt gott, sen skrev jag ut massa bilder och klistrade in i en svart bok och skrev en massa citat och klistrade in hjärtan. Han blev jätte glad, precis så som jag hade hoppats. Jag ville göra boken för att han ska ha med sig den till Chile när han åker dit i tre veckor. Sen också för att visa hur mycket jag älskar honom. Jag lägger ut bilder sen när jag är hemma hos Cristian, för han har allt hemma hos sig. Så länge så får ni en till bild på mig och Cristian.
 

28 November.

Snart fyller jag år! Den 28 November blir jag 16 år. Herregud kommere ihåg förra året när jag blev femton och fick en moppe. Har typ kört på den tre gånger, sen så glömde jag den ute och något pajade. Men jag har inte ens ett moppekörkort så jag får inte ens köra moppen... hehe.Tiden går så snabbt, tänk att jag fyller år om typ två veckor. Jag vet inte rikigt om jag ska ha en tjejmiddag eller ej. Det skulle vara kul att träffa alla vänner ifrån söraskolan. Men jag tror det blir något, kanske ska ha nått i en lokal, bjuda lite mer människor. Det här är första gången jag och Cristian firar min födelsedag, om några veckor från idag för ett år sedan så erkände jag och Cristian våra känslor för varandra. Och mycket tack vare evelina, Sandra och Marre ;) om ni fattar haha.

Det är tufft ibland..

Jag saknar högstadiet så sjukt himla mycket. Jag saknar hur roligt allt var, alla vatten krig och snöbollskrig. Hur tajta 9b och 9d var. Jag älskar min klass nu i Åva, men det kommer aldrig riktigt bli som i högstadiet. Eller så blir det bättre, vi kommer ändå gå tillsammans i tre hela år. Jag saknar mina vänner, mina gamla vänner. Trots att jag tycker om mina nya. Men vi hade så mycket minnen. Det känns så ovant att inte gå med Tove och Emelie längre, det har alltid varit vi men nu är vi på var sitt håll.. och det känns.

Ny inhandlat från ny bäddat.



 

Mys med min man.

 
 
Nu ska jag och Cristian kolla lite på vänner och mysa lite smått. Har köpt nya ljushållare, så jag kände för att mysa till det lite med tända ljus. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Återkommer senare ;) 

Orkar inte mer..

Jag vill bara sluta skolan, gå ut gymnasiumet och börja vuxen livet. Flytta ihop med Cristian. Jag känner mig så omotiverad .. jag vill jobba med barn, och jag kommer gå ut gymnasiet men vi har så tuffa dagar. Känner mig död när jag kommer hem, och sen ska man upp tidigt på morgonen. Jag längtar tills vi börjar i tvåan, då ska vårat schema bli lite luftigare.
 

Basker.


Hälsomässan.

Häls

FULL rulle.

Sitter just nu i skolan och har lektion, fryser så himla mycket plus att jag har sjukt ont i huvudet och vill bara sova.
Idag efter skolan ska jag´ åka buss till farmor och farfar som bor på ljusterö, vi ska fixa med Cristians present lite grann. Sen efter det åker jag hem med bussen igen till åkersberga station, sedan ska jag hem hämta saker sedan begär det av till Cristian. Haha... fullt upp idag och i helgen. Cristian fyller nämligen år på måndag så hans familj och jag ska fira honom på lördag.

Hälsomässan.

Imorgon ska jag och min klass till älvsjö och gå runt på hälsomässan, lyssna på föreläsningar mm.
Vi har alltså inga vanliga lektioner för vi övertalade våran svenska lärare att vi kunde arbeta hemma istället, så vi börjar tio imorgon istället för 08:20. Den här veckan har det varit mycket studiebesök vilket jag tycker är toppen!
Är skönt att komma bort från klassrummet lite då och då, vi har nämligen inga praktiska ämnen så det blir mycket sitta på stolen och anteckna.

Kladdkakans dag


The boy in striped pyjamas.

Vi har börjat läsa The boy in striped pyjamas på engelskan, jag har redan sett filmen och den var riktigt bra så jag hoppas boken är liiite bättre. Det här är faktiskt den första riktiga boken som jag ska läsa på englska, märkte att nu i början så var det lite svårt att förstå alla ord men det hjälper att jag har sett filmen, jag förstår så mycket mer nu än vad jag kanske hade gjort om jag inte hade sett filmen innan.

Studiebesök


16:55

Sitter just nu i skolan, åkte med Cristian idag eftersom vi båda började klockan tio. Idag slutar jag 16:55... och direkt efter det så ska jag till Cristian och vara lite med honom. Sen kanske det blir lite plugg, jag vet inte riktigt det beror på om vi får nån läxa idag i så fall. Super tråkigt inlägg haha, men nått måste ni ju få. Ska fota mina kläder idag så ni får se min outfit. Sen shoppade jag lite i helgen så det måste upp här på bloggen.

. . .


BF12.


Stockholm.


Konstverk.

 
 Idag så åkte vi till levande historia på våran människors miljöer lektion. Vi fick svara på frågor med en slags kontroll (se nedan), diskutera vad tolerans är och intolerans. Sedan fick vi skapa våran skola ( på ett ungefär) med olika slags symboler som stod för tex självförtroend, olika slags broar. Lite komplicerat att förstå ifrån en början men sedan rullade det på. Vi fick också se på en video om Hitiler. Sedan fick vi doppa vårat finger i en blå färg och trycka fingret på en glasbit som vi sedan fick lägga i "konstverket" ovan. Konstverket visade olika årtal då olika händelser hade hänt. Ett riktigt roligt studiebesök faktiskt.

Levande historia.

 

Skolans misstolkande konstverk.

 

Lockigt hår.


MONDAY.

Dagen började dåligt, kom 40 minuter försent eftersom jag kollade helt fel på klockan. Så irriterande, men då fann jag iallafall förklaringen till varför jag kände mig så utvilad när jag vaknade haha. Sitter just nu i skolan och har kommunikation, vi går igenom en text. Jag Sofie, Josefine och Tove ska äta på donken idag eftersom vi inte har någon idrott efter lunch, vi ska nämligen iväg till ett museum i stan så vi hade haft en jätte kort idrottslektion isåfall.
Förlåt för dålig uppdatering, men jag ville verkligen uttnytja sista tiden på lovet till fullo.
 

Skola.

Imorgon börjar skolan igen.. Lovet gick så fort. Jag orkar verkligen inte med att sitta i skolan från 08:20 till 16:50 imorgon. Vill inte gå upp klockan 6, men men det är bara att bita ihop. Snart är det helg igen ;)

Stockholm.

Har nyss kommit hem ifrån en dag i stan med Cristian och hans familj. Vi gick runt och kollade lite i affärer , kollade på en demostration på plattan mellan några människor sen gick vi till en restaurang/bar och åt lunch. Beställde en cesar sallad, den var enorm men riktigt god faktiskt. Efter det så gick vi till tunnelbanan och sen började våran resa hemmåt. Det var en mysig dag, skönt att få komma ut lite och röra på sig Istället för att bara slappa hela söndagen.

Mormor.


Dagens.


"Little Things"

Godmorgon!

Idag har jag absolut ingenting inplanerat. Tror det blir en stanna hemma dag med film. Jag kanske har lite hemma spa också, vi får se hur dagen blir. Har funderat på att ha en frågestund men det känns som om jag har lite för lite läsare för det.. fast för mig är min statestik mycke högre än det någonsin varit på dom andra bloggarna. Men om nån nu vill att jag ska ha en frågestund så kan ni vell kommentera.
 

Ensam.

Det blev inge Xfactor hemma hos Emelie idag, hon hade ont i huvudet. Sen skulle jag se på det med Cristian hemma hos mig men det dök upp andra planer för han. Så nu sitter jag här i mitt rum helt ensam och lyssnar på One direction. Har inte varit någon bra fredag, bara slappat och inte gjort ett skit. Hatar dom dagarna ibland.. 
Innan jag åkte hem så åkte jag mamma och pappa till min mormors gravplats och tände lite ljus för henne. Har inte varit där på länge så givetvist så följde jag med idag "hälsade på".

NOVEMBER.

Tänk att det är November redan, 11 månader har gått. Cristian fyller år om 10 dagar och jag om 26. Jag älskar den här tiden på året. Då allt är så mörkt och mysigt. Såklart blir allt mysigare när man har en gosig pojkvän brevid sig. Men jag har alltid gillat vintern mer än sommaren. Jag tycker om att sitta i mitt rum och burra ner mig i mitt täcke och kolla på film hela dagen lång. 

X factor mys

Godmorgon på er.
Idag så ska jag åka hem till Emelie igen för att se på Xfactor tillsammans med henne och hennes familj.
Har nämligen inte varit så himla mycket med kompisar under lovet så försöker ta igen det nu i slutspurten.
Jag kan tycka att det har blivit lite för mycket cristian tid under lovet och för lite vän tid. Jag älskar att vara med Cristian men samtidigt så behöver man vara med vänner och ha lite egen tid för att det inte det ska upppstå en massa onödigt tjaffs mellan oss.
 

Den enda låten av dom, som faktiskt låter bra.

 

Härlig dag.

 
Har nyss kommit hem till Cristian igen efter en underbar dag hemma hos Emelie med Tove och saga (emelies lillesyster). Vi fikade fixade varandras hår och gick ut med Alice ( Emelies hund). Men mest av allt så skrattade vi åt dessa bilder.. skrattade så mycket att det började rinna tårar. Älskar mina favorit tjejer, ni gör mig så lycklig. Tycker vi borde göra om detta snart, saknar er alldeles för mycket nu när vi inte går i samma skola längre. En del utav mig har försvunnit .. en stor del. Älskar er mer än vad ord kan beskriva.

Love of my life.

                                                                                                                                                                                                                                                      

Älskling.


Gårdagen.

 
 
Gårdagen.
Igår åkte jag mamma och Andreas till Täby centrum för att shoppa lite. Jag handlade bland annat en stickad tröja från BikBok, smycken ifrån Ginatrickot och presenter till Cristian. Köpte även en parfym.
Sen tog vi en kaffe paus på Espresso House, och efter allt shoppande så blev vi hungriga och åt på Donken.
Sen åkte jag hem till Cristian myste lite sen var det dags att gå ut igen och handla Thaimat. Medans vi åt såg vi på Water for Elephants, den filmen är underbar.Har sett den en gång innan men jag skulle kunna se den hur många gånger som helst. Vi såg även War horse, den var jätte sorglig och hemsk, men jag tyckte verkligen om den.