Bio

Idag ska jag och mamma gå på bio och kolla på Monica Z, som jag tror många vet så älskar jag svenska filmer så längtar lite tills vi sitter i salongen. Imorse gick jag en otroligt skön och lång powerwalk, ska försöka att gå ut och gå mer för det rensar verkligen huvudet. Och frisk luft är så otroligt skönt.


Powerwalk




Mys med min man.

 
Idag har jag mest bara myst hemma och letat efter saker att sätta på min önskelista, har bara tre wanties 1. Gelenaglar 2. Äkta löshår med fin kvalite 3. objektiv + fjärr kontroll

Fina lillebror.

 
 
 
 
 
Tonton 
 
 
 
 

Hockey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glee

 
Såg på det senaste Glee avsnittet som är en memorial för Cory som spelar Finn Hudson i serien. Avsnittet var så otroligt sorgligt, satt och små snyftade genom hela. Tycker det är så synd om Lea Michele, men starkt av henne att faktiskt vara med i avsnittet, om jag hade varit i hennes sits så hade jag nog aldrig klarat av det.

Adore You

 
 
Har verkligen fastnat för Miley Cyrus nya låt Adore You, den är så fin och jag vet att den handlar till en viss del om Liam (hennes ex) och det gör att man verkligen lyssnar på texten eftersom den förmedlar något.
 

Lost a bestfriend.

 

Höst

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min fina.

 
Cancer är så orättvist.
Jag önskade att det fanns något jag kunde göra, hitta ett botemedel som faktiskt garanterar en livet tillbaka.
Jag förlorade mormor till cancer, och eftersom jag var ganska ung så förstod jag aldrig allvarligheten i sjukdomen. Jag grät inte ens, och när jag förstod hur allvarlig situationen faktiskt va så var det försent. Sjukdomen hade redan tagit över och mormor var inte längre den hon brukade vara. Som människa vill man inte tro på det uppenbara, hon skulle dö. Jag ville inte veta det, jag ville inte se det. Men det var oundvikligt.
För två veckor sedan fick jag reda på att min farmor diagnoserats med blodcancer, obotlig cancer men som man kan leva med. Den här gången kom det som en chock och tårarna började rinna på samma gång som jag hörde ordet cancer. Jag levde tillbaka till då mormor hade cancer, och allt jag såg var mormor när hon låg i sin säng, kall som is och blå. Jag vill inte att det ska hända farmor, hon betyder så mycket för mig precis lika mycket som mormor betydde.
När mormor diagnoserades med cancer såg jag allt positivt, jag sa till mig själv att hon kommer överlva men jag blev sviken. Det är inte lika lätt att vara positiv den här gången, för jag har bara sett cancer som dödat eftersom det är de enda jag upplevt. Men jag hoppas att farmor får ett långt liv, och jag kommer alltid finnas där för henne.

Aktivitets dag

 
I natt sov Sofie över hos mig eftersom vi har aktivitetsdag idag, super mysigt. På dagens lista står det tvätta vilket inte är så jätte kul men nödvändigt och klockan fem  idag ska jag åka in till stan med Lina och träffa Danne och Elias. Måste också plugga till provet vi har imorgon 
..orkar inte :( 

Red lips.

 
 
Fick ett rött läppstift utav min farmor här om dan och jag diggar det faktiskt, tjejerna i klassen tycker det är skitsnyggt så jag tänker köra på röda läppar. Lite jobbigt att det försvinner hela tiden när man dricker eller äter men Debrora tipsade om en läpp primer som tydligen fungerar skit bra, köper förmodligen den när pengarna rullar in på kontot igen.

Godmorgon

 
Trodde jag hade försvovit mig imorse när jag kollade på klockan så jag rusade upp och fixade mig, för att sen kolla på klockan igen och se att jag har ungfär en timme kvar tills bussen går.. alltid lika kul att förlora sömn :(
 

Puss på er.

 
Imorgon är det skola och jag längtar, i skolan mår jag som bäst. Omringad av mina fina vänner och att få skratta så att tårarna rinner är det bästa jag vet. Jag älskar mina otroligt fina vänner som verkligen har funnits här för mig, speciellt Emelie och Lina, ni är guldvärda. Sen josefine maria och sofie har också varit där för mig och det är skönt att veta att man faktiskt har dom även fast vi inte känt varandra så länge.