Hard work work.

Nu förtiden så gymmar jag, OMG! 
Nejmen jag gymmar nääästan varje dag på stockholm norr med en massa old people. Vilket är hur skönt som helst, man vill ju inte se hur sunkig ut som helst framför en i ens egna ålder. Skulle aldrig kunna gymma på friskis och svettis eller gym och motion, där gymmar liksom ALLA i min ålder. Springer hellre brevid någon som är 60 än någon som är 16.

Stop.

jag saknar att gå i högstadiet, alla vänner och hur oseriöst allt var. Jag hatar inte gymnastiet men allt var så mycket roligare förr. Saknar speciellt min klass ifrån nian, hur nära vi var. NO lektionerna var fan bäst, vi gick alltid till ett grupprum och hade så sjukt kul och varje gång våran lärare kom så öppnade vi böckerna och låtsades som att vi arbetade. Önskade bara att tiden inte gick så fort..

Vad ska jag skriva om ?

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så om nån utav mina 3 läsare har nått förslag så kom gärna med dom (tårskratt gubbe). HAHA.. nejmen ärligt vad ska jag skriva om.. känns som att ingen egentligen vill höra hur ens skoldag har varit, liksom när man är hemma då vill man fan inte tänka på skolan..
Kanske ska blogga mer om kläder, det är något jag verkligen tycker om och tycker är intressant men samtidigt så är jag ingen expert. 

Jag är tillbaka.. typ

Hej hej länge sen sist! 
Idag har jag shoppat massor.. känns iallafall så. Kom hem med tre grejer men det tog ungefär 3 timmar att hitta allt haha.. Hittade ett par höga svarta jeans, en söt blus och en svart stickad tröja. Nöjd som fan men jag ska tillbaka imorgon och köpa ett bälte och en t shirt ifrån gina tricot. Alla säger att jag är en shopaholic och jag tror det stämmer rätt så bra in på mig. Jag shoppar alltid upp mina pengar på direkten och oftast är det kläder jag köper. Måste bli en ändring nu när jag och Cristian ska spara ihop pengar så att vi kan resa utomlands efter studenten. 

Du. Är. Underbar.

Sitter just nu på mitt rum och kollar på the big bang theory. Väntar på att Cristian ska ringa upp mig på skype,första gången vi "ser" varandra på två veckor och tre dagar. Lite pirrigt... jag vill inte se hemsk ut haha.