Täby Centrum

Godmorgon.

Idag så ska jag följa med mamma och Andreas till täby, handla lite saker, ska bland annat lämna tillbaka en tröja på bikbok  sen köpa present till Cristian. Sen efter det ska jag hem till Cristian , weho. Fast får nog lämna presenten i bilen haha. Men nu ska jag duscha, ses om ett litet tag.

hahha....

 

Skyfall.

Igår så gick jag på bio med Cristian,Klara,Emelie,Tove och Emma. 
Vi såg den nya bond filmen, den var helt okej faktiskt. Har aldrig riktigt varit så inne i bond filmerna men det var roligt att träffa alla igen och göra något tillsammans.
Men somsagt filmen var helt okej, bättre än dom andra bond filmerna jag har sett. Jag älskar dock "bond" låten, eller vad man ska säga. Adele har gjort en låt till den här filmen som då heter Skyfall, så häftig låt. 
Isac Danielsson gjorde den i Xfactor i fredags, och jag tycker nästan att han gjorde den bättre trots Adele's fantastiska sångröst.
 
 
 

This.Is.Me


Baby Cristian.

Älskar dig.

Dagens och dagen innan.


S.M.Y.C.K.E.N

 

The Body Shop.

Jag måste verkligen rekomendera The Body Shop's body lotions. 
Lukten är verkligen underbar och håller i sig länge. The body shop's body lotions är riktigt dryga ( tar inte slut så snabbt) , ett stort plus.
Jag köpte min i Töby centrum för nått år sedan och jag har fortfarande ganska mycket kvar. Jag kommer inte riktigt ihåg priset men jag tror den kosta runt 199 / 250 kr.

Fint i garderoben.

Har fixat och donat med rummet varje dag känns det som. För första gången på flera år har jag lyckats hålla garderoben fin och städad. Riktigt stolt. Känns faktiskt mycket skönare att ha alla kläder upphängda så att man ser vart allt är istället för att allt ligger som en klump på golvet.

Äntligen.

Äntligen lov hörni!
Lovet har börjat super bra. Gjort klart min sista läxa, sovit hos min man och nu ska vi hem till mig och mysa vidare.
Idag hade jag tänkt att vi skulle åka till täby och lämna tillbaka min tröja som gick sönder på två ställen efter att jag bara använt den en enda gång. Hatar när man hittat något man verkligen gillar så är kvaliten kass. 
Men denna vecka kommer nog bestå utav mycket mys och lathet, har inte riktigt planerat in något.
Kanske blir någon bio någon dag.

Film Analys.

Stress... måste bli klar med filmanalysen idag... och jag har inte ens börjat. STRESS.
Vi har sett filmen Billie Elliot, den handlar om en kille som vill bli balettdansös. Den var sjukt tråkig... och nu tvingas vi att skriva en film analys om den haha.
Puss.
 
 

Lov efter 16:20

Hejsan!
Jag sitter just nu och väntar på att våran svenska lektion ska börja. Vill bara att den här dagen ska ta slut... efter skolan så ska jag till täby en snabbis med Cristian, vi ska äta CHILLBOX!! Vi är lite efter min pojkvän och jag men men.
Idag är det HALLOWEEN "tema" i skolan, det var tydligen obligatorisk utklädnand men vafan.. jag tänker inte komma till skolan och se ut som ett spöke eller mumie. Fast det finns några i skolan som har klätt ut sig. Såg en kille med en pumpa på huvudet, en kille som hade hockey utrustning och massa tjejer som hade klätt ut sig som pippi osv. Snart är det lov, slutar 16:20 och sen är det fucking lov i en hel vecka aaaah!!
sova och mysa med min boy.

Chailatte och pojkvän.

Idag så ska jag och Cristian vara yey, men innan vi åker hem så ska vi till täby. Han ska köpa antecknings block och en chailatte till mig... hehe. Nejmen jag brukar inte be han köpa saker till mig men idag så var jag bara så¨sugen på chailatte haha.. Jag gillar inte att få saker utav han... vi har till och med haft lite små tjaffs kring det haha. Är det konstigt att jag känner så?
Det har blivit bättre, i början av vårat förhållande så blundade jag när jag skulle få något. Men nu kan jag ju kolla men det känns fortfarande lite fel och konstigt. Man vänjer sig säkert med tiden. Men vi har ändå varit tillsammans i 10 månader.

Mörkt ute nu.

Herregud, det har verkligen blivit mörkt ute. Imorse när jag skulle gå till skolan så var det helt bäcksvart.
Ganska mysigt faktiskt, lite mer vinter känsla. Jag längtar tills julafton, mys mys mys. Fast .. Cristian är i Chile då :/ men men.
 
 

Cristian.

Idag är det tio månader med Cristian, och jag vill bara säga att jag älskar dig. Tack för att du har stått ut med mig dom här månaderna.
Du är underbar.
Tänk att det blev du och jag .. Efter tre år så blev det äntligen du och jag. Du anar inte hur många gånger jag har drömt om att få vara din. Och nu har det varit verkligheten för mig i 10 hela månader. Så sjukt underbart.
Alla förhållanden har sina upp och nedgångar, men det viktigaste är att man fortsätter kämpa. För du och jag är menade för varandra, det vet jag. Man ska aldrig ge upp den personen som förstår en bäst. Och den personen är du Cristian.
Jag älskar dig för mycket.

Greveholm.

Längtar så himla mycket tills julkalendern börjar, greveholm weho!!
Fast med nya personer, och den kommer säkert inte vara lika bra... men äsch storyn är ju skit bra.
Så för första gången på år ska jag kolla på julkalendern igen. 

Hector zeroni.


Du är så bra.

Cristian är med i södra roslagen, och såklart min bästavän emelie också.
Dom har nyligen fått indastipendiumet nämligen, det var meningen att dom skulle ha fått det på skol avslutningen men det blev lite förseningar och knas med pengarna och allt. Men dom fick 3000 kr var att göra vad dom vill med.
Och såklart fick dom motivationer varför just dom blev valda men jag kan tyvär inte dom utantill ;)
Ett stort grattis till er, älskar er båda jätte mycket och ni är så värda det.

PUSS

JAG ÄR HEMMA NU !
eller iallafall hos min pöjk, men det är detsamma som hemma.
Vi har nyss lagat mat och ätit det, det blev grönsaks wook med kyckling och ris ( tummen upp).
Har inga läxor eller prov imorgon så jag kan nog stanna kvar här ett tag, fast jag kan dock inte sova över.
Jag har ett sånt stort sug efter chailatte, så sjukt gott aaaaah!!!
Men nu ska jag surfa lite ;)

Åsas konstverk.

 

Skolan.

Sitter just nu på lära och utvecklings lektionen, jag är så sjukt trött. Kommer typ somna i maten sen... haha
I natt så sov jag med min älskling, det är så gosigt. Tänk att det snart är lov, jag längtar så sjukt mycket. Inte behöva gå upp en bestämd tid. Sova över hos vem jag vill och inte behöva tänka på läxor och prov.
Men mest längtar jag till att få sova hos min pojke och kunna sova ut med han.

Ma man.


Dagens.

 

Movie Movie Movie.

Super trött.. vi har just nu en tre timmars lång lektion, hata hata hata.
Våran lärare gav oss dock 20 minuters rast, men jag hade hellre velat sluta tidigare. Men men .. vi ska typ se på film som handlar om genus, ingen aning om vad det är men det blir vell skönt. Skönt att inte behöva jobba haha.
Vi kommer nog få sluta tidigare tror jag, för våran lärare säger att hon mår dåligt, så håll tummarna ;)

MIN ÖNSKELISTA.


PANIK.

 
 
AAH.. Cristian fyller år den 12 November, jag vet att det är ett tag kvar.. Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Jag har inte så mycket pengar kvar från mitt barnbidrag hehe.. så jag vill gärna köpa något snart för annars kommer de pengarna jag har kvar ha försvunnit. Så några tips ?

Skridskor med klassen.

Herregud nu börjar det gå utför... har inte bloggat ett skit den här helgen:/
Men jag är tillbaka efter en väldigt kort uppehåll (typ).
Idag har vi åkt skridskor på idrotten, det började dåligt eftersom jag fick världens sämsta skridskor ... typ hela skenan var vinglig och dom var alldeles för små. Men sen så hämtade jag en storlek större med en fastare skena, då blev det mycket bättre. Jag märkte av att jag inte hade åkt skridskor på ett tag, det vart lite vingligt. I vanliga fall så brukar jag vara rätt så säker på skridskorna. Måste öva upp mig lite .

Blondare.

Godmorgon på er!
Idag har jag planerat in att färga håret, dock inget speciellt utan jag ska bara bli blondare. Jag funderar på att färga mitt hår lite brun rött typ kastanje färg. Men det är så lätt att bli brunett men att bli blond sen tar ju ett tag om jag skulle ångra mig. Så det känns lite riskabelt.
Just nu sitter jag och äter frukost framför F.R.I.E.N.D.S , vilket är min favorit serie för er som inte vet det.
Men nu ska jag fixa till mig lite.

Lila byxor.

 
Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna, men det var riktigt svårt att få en rättvis bild på dessa sjukt snygga byxor. Dom är ifrån H&M och kostade 299 kr.

BikBok.

 
Bikbok - 249 kr.

Shopping

 


Gick till täby idag efter skolan och köpte lite grejer, bland annat detta. Två halsband från ur och pen och sling hårfärg som mamma ska fixa på mig senare ikväll. 

Cupcakes.


Flower Power.


Tre timmar.

Nu är jag äntligen hemma, tre timmar matte är aldrig kul ..
Men tiden gick snabbt tack gode gud haha, vi fick uppgifter där man skulle räkna godis Det var kul men så sjukt svårta uppgifter till. Nu måste jag bara plugga på det jag ska säga imorgon inför klassen, vi har ju som sagt redovisning. Och vi ska prata om alkohol, så det finns en hel del att säga. Men nu ska jag och Cristian kolla på Catch me if you can. Kan starkt rekomendera er att se den. 
.
 

Gonatt.

Nu ska jag och min bebis sova. 
Han var så trött så att han somnade i soffan i mitt vardagsrum haha.
Men gonatt på er, imorgon är en ny dag. Ses då !

Put The Lights On.


Ewelina Tipsar.

1. Jennifer Lopez parfym. 2. Ralph Laurent parfym 3. Victoria secret bodylotion.
 

Todays.


F.R.I.E.N.D.S

 
 

Greys Anatomy.

 
 
Sitter just nu och kollar på tv, längtar tills klockan är nio... GREYS. Men det är några timmar kvar dock.
Men snart kommer Cristian tror jag, han skulle äta hemma innan så jag vet inte riktigt när han kommer. 
Det har inte hänt så mycket idag, så jag har inte mycket att skriva tyvärr :/ Men imorgon blir det skola igen så då kanske det händer något intressant, haha ;)

Losing my mind.


Latte mys.


Snö eller höst ?

Är det inte sjukt att det ska snöa på torsdag ?
såklart så kan man inte gå helt efter vad nyheterna säger, men enligt dom så ska det komma snö blandat regn på torsdag tror jag det var. Och konstigt nog så längtar jag efter snön. Jag vill ha lite förändring. Lite trött på hösten fast den inte varit här så länge.
Längtar efter snöstorm, nej skojja bara haha.
Men när snön väl har kommit då är det kul, men nån dag efter så tänker man oftast " VART ÄR SOMMAREN ??"
 

Uppe med tuppen.

Idag är jag ledig ifrån skolan eftersom det är aktvitets dag men vi hade inget att göra den här dagen. Men imorgon börjar jag nio och slutar 12. Jag ska alltså ha tre timmars matte sen slutar jag. 
Sen på fredag så börjar jag 11:30 tror jag... och ska då ha två timmars redovisning inom hälsopedagogiken. Alltså hela klassen ska redovisa i grupper under de två timmarna. Sen så slutar vi. Så dagarna framöver kommer vara rätt chill. Sen är det bara en vecka kvar i skolan sedan kommer lov , längtar så stört mycket.

Mina Favoriter.


Cancer.

Jag saknar dig mormor. Något du alltid kunde göra var att få mig att le.
Jag saknar ditt röda fluffiga hår och ditt skratt.. ditt härliga skratt, de spontana middagarna.
Jag kommer ihåg när jag var liten och skulle sova över hos dig, du läste alltid en gonatt bok för mig, jag kommer ihåg att du alltid berättade sagorna med sån inlevelse och att du alltid slickade på fingret innan du vände sida, jag saknar att vara liten och ligga i din famn och somna till sagorna i din säng.
 
Dom säger att doften är det starkaste minnet, och varje gång jag går förbi den där grillade kycklingen på ICA så tänker jag på dig. För det var alltid det vi köpte och åt som middag när jag fick välja. Jag ville
nästan gråta när dom gjorde om ICA i åkersberga. Det var så många minnen där mormor.. minnen om dig. Jag saknar middagarna hemma hos dig med hela familjen. Du gjorde alltid den där goda fläskfilegryta som jag skulle kunna äta varje dag  . Mamma har hittat ditt recept mormor. Det smakar nästan lika dant, men det kommer aldrig bli det samma, du gjorde något speciellt med den.
Alla små saker är dom man saknar mest, hur lägenheten luktade nybakta bullar vissa dagar, eller att man alltid kunde gå till dig efter skolan om man hade glömt nycklarna och det alltid stod uppdukat fika när man kom fram. Jag älskade följa med dig upp på vinden, det luktade så gammalt, jag älskade den doften. Och hur man alltid kunde hitta spännande saker där uppe. 
Men sen så en dag , sa mamma att du hade fått cancer. Doktorerna hade sagt att det inte var något farligt, eftersom dom hade upptäckt det så tidigt. Du började åka till sjukhuset väldigt ofta, och det måste varit så jobbigt för dig mormor. 
Du blev frisk, iallafall för ett tag. Cancern kom tillbaka, starkare.. värre. Cancern hade spridits sig. Du gick på behandlingarna men du blev bara sämre. Du fick njursvikt, din kropp faller sakta isär. Du kunde inte prata ordentligt med mig längre, och du hade det svårt att äta. 
Du ville inte vara ensam längre, så du gav upp att bo hemma för att flytta till bylegård. 
Där bor man tills man dör.
Jag ringde dig så ofta jag kunde och avslutade alltid samtalet med "jag älskar dig mormor". Och jag älskar dig verkligen mormor. Föralltid.
Dagarna gick och du blev sämre.
Sen du försvann du från oss. Pappa ringde hem och berättade för mig. Jag föll ned i gråt, det kändes så overkligt. Pappa hämtade mig och Anton, så att vi kunde säga ett sista adjö. Trots att du hade somnat in.
Det tog mycket mod för att gå in i ditt rum den dagen. Jag var rädd för att se dig. 
Jag satte mig brevid dig, och tog tag i din hand. Den var blå och kall. Men fortfarande mjuk. 
Jag kunde inte hålla inne tårarna.
Jag älskar dig mormor, och jag önskar verkligen att du inte hade fått cancer. Ingen borde få genomgå de lidandet. 
Du mår bra nu iallfall, och det vet jag. Önskade bara att du hade fått sett mig växa upp och bli vuxen, så att mina framtida barn skulle fått chansen att träffa min underbara mormor.
 
 

Put a smile on your lips.

Hemma från skolan nu, slutade för en evighet sen men väntade på cristian för att åka tåg med han. Men det blev inte riktigt så. -.- 
Den här dagen har varit lång och jobbig. Har hatat det mesta som hänt idag.
Inget är bra, allt är dåligt...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh.

True words.


Too Long.

 
Hade lärande utvecklings prov imorse, gick riktigt bra. Kanske glömde bort lite men över det hela så tyckte jag det gick bra.
Men eftersom vi hade prov så slutade lektionen tidigare, och vi har lunch direkt efter så såklart gick vi och åt på direkten. Men nu har vi suttit och väntat på att lektionen ska börja i ungefär 40 minuter. Vi har engelska och vi ska få reda på våra provresultat aaah! så jag vill bara att lektionen ska börja.
Sen efter det har vi matte, och då ska vi också få reda på provresultatet. Så jag är jätte nervös.
 

My Only Memorý Of You.


It´s A Cold Day.


MOVIE NIGHT, PARANORMAL ACTIVITY


"You Know You´re In Love When You Can't Fall Asleep Because Reality Is Finally Better Than Your Dreams


Before And After.


Cosy time.

Förberett med lite mys för min fina.
Städade rummet i helgen och sen så möblerade jag om, vilket jag gör typ varje månad känns det som, haha.
Nejmen så idag fixade jag till det lite extra fint eftersom cristian ska komma. Tänt lite ljus, och hängt upp kläderna som låg på golvet från igår. 
 
 

Nu är jag där jag hör hemma, hos min andra halva.

Min kamera vägrar fungera, den tar inte kort. Och min pappas kamera kan typ inte ladda upp sig. Sjukt irriterande, men men det får vell bli Iphone bilder så länge. Kanske ska önska mig en systemkamera när jag fyller år. Men dom  är rätt så dyra... 
Men nog med det. 
Idag har jag varit världens slappaste människa, vaknade super tidigt. Men jag gick inte upp ifrån sängen tills klockan var typ 12:30. Fastnade framför datorn, GLEE !
 
Min andra halva.

Shake It Out.


Godmorgon.

Godmorgon.
Har nyss vaknat , och klockan är bara 07:34. Jag har blivit någon slags mänsklig väckarklocka för jag har vaknat samma tid varje dag på ett ungefär. Och det måste vara ifrån skolrutinerna.Jag vill sova ut, men jag är alldeles för pigg så det skulle inte funka.
Idag så kommer Cristian hem , yeey. Saknat honom, så vi ska träffas när han kommer hem. Planen var att jag skulle sova över, men jag vet inte.. börjar 08:20 imorgon och jag vill inte stressa. För han går till tåget medans jag åker buss, och att åka buss är inte stressigt... haha. As lat.
Nejmen vi får se hur det blir.

Middag med linas familj.

Sitter just nu och pratar med lina om Gud vet vad haha. 
Förlåt för dålig uppdatering, väntar på att min kamera ska hoppa igång:)7

Good morning sunshine.

God morgon.
 
vaknade väldigt tidigt idag, vilket faktiskt var skönt. Hela huset var tomt och jag ligger just nu och kolla på massa dåliga serier på trean. Jag undrar varför alltid alla kanaler visar så dåliga pogram på helgerna. Det är ju då man vill ligga och slappa framför tv hela dagen. Iallafall jag.
Idag så åkte Cristian iväg till Västerås för att spela fotbolls cup. Kommer sakna han lite, men det är ju bara två dagar. Det blir nog bra, tror jag ska vara med vänner ikväll. Men inget är riktigt bestämt.

Läsk och popcorn på matten, lärarn bjuder !


I Want, Nelly.com


PAYPHONE - COVER


I need you so much closer


I skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att svenska lektionen ska börja. MIna läppar är helt messed up... jag är så korkad att jag sitter och drar bort hud ifrån mina läppar, och det har resulterat i att mina läppar har svullnat upp och blöder. Kan knappt prata.
Idag på morgonen så hade jag engelska prov, gick så sjukt bra. Pluggade nästan ingenting igår men ändå lyckades jag lära mig alla 41 glosorna. Weho!
Men nu börjar lektionen.

Nu börjas det igen! tredje gången gillt.

Just nu sitter jag och min pojkvän i min säng och degar lite granna..
Idag var en bra dag ! förutom att jag är sjuk då... men jag vaknade ändå pigg och helt klarvaken, bästa känslan i världen. Jag tog tåget som gick 09:10 och träffade Cristian på perrongen, fast sen åkte han med sina vänner och jag åkte ensam. Jag vet lite halvt konstigt att vi inte åkte tillsammans, men det var de som var meningen. Iallafall från min sida. Han var nämligen lite dum för några dagar sen så jag gav igen, nu är vi kvitt så inge mer barnsligheter här inte !
Nejmen jag hade prov idag som gick så SJUKT jävla dåligt, hoppas min lärare iallafall ger mig E hahaa... det är typ vad jag får räkna med, det eller F. 
Men nu ska jag vara lite social med min älskling.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.